nieuwsflits en nieuwskrant

nieuwsflits

Om de twee weken brengt De Heremiet een nieuwsflits uit, waarin je informatie vindt over de activiteiten bij De Heremiet

nieuwskrant

Nieuwskrant 2 juni 2018

Helaas de laatste editie, toch nog leuk en fris geworden. Heel veel dank aan alle trouwe lezers voor je aandacht!

Nieuwskrant 24 maart 2018

Voortaan ontvang je de Heremietkrant om de maand. De Nieuwsflits blijft elke 2 weken uitkomen. In deze krant vind je onder andere informatie over Botswana agaat, de kracht van Patchouli, we laten een kaartenlegging zien met de nieuwe orakelkaarten van Nicole… en nog veel meer mooie dingen!

Nieuwskrant 30 januari 2018

De eerste Heremietkrant van het nieuwe jaar. Onder andere over tai chi en spontane beweging, het Keltisch Bomenorakel, Paarse Labradoriet (een vrij nieuwe ontdekking!) en nog veel meer.

 

Nieuwskrant 2 december 2017

Nicole Geertjens neemt helaas afscheid van de Heremietkrant. Verder wuiven we het jaar uit (en wat een jaar is het geweest!) met aandacht voor o.a. de kathedraal van Chartres, een stukje over de betekenis van Alchimie, de werking van Granaat… en we wensen al onze lezers een heel fijne jaarwisseling!

 

Nieuwskrant 7 november 2017

De kracht van Robijn, zoeken naar Geluk, een wel heel vreemde paddestoel, veel sfeer en muziek in een bijna helemaal winterse editie van de Heremietkrant.

Nieuwskrant 12 september 2017

De eerste Heremietkrant van de herfst… we beginnen rustig 😉 met de paddestoelen, een meditatie, een pelgrimsoord…  en natuurlijk allerlei linkjes en weetjes. Veel leesplezier!

 

Nieuwskrant 17 juli 2017

De zomereditie van de nieuwskrant. Met als thema’s mineralen, sjamanisme, persoonlijke belevenisen en de zwarte maan. Veel leesplezier gewenst.
De eerstvolgende nieuwskrant zal er zijn rond 9 sept.

Nieuwskrant 21 juni 2017

Het is zonnewende vandaag! Een inspirerende editie om te dromen, te reizen… en te genieten!

Nieuwskrant 23 mei 2017

H̬ gelukkig, er is weer een Heremietkrant :-)! Met o.a. stukjes over lage bloeddruk Рingegeven door de praktijk Рde werking van Malachiet, veel plaatjes van jonge beesten, en allerlei weetjes en linkjes zoals altijd.

Nieuwskrant april 2017

Light language: wat is dat? En verder is er een lezing over Past Reality Integration, een terugblik op de lezing van vorige maand, info over lavendel… veel sfeer en genoegen in deze voorjaarsmaand!

Nieuwskrant maart 2017

In de nieuwe krant allerlei informatie over alleen geboren tweelingen, zwarte azeztuliet, een gedicht en nog veel meer.

Nieuwskrant februari 2017

De eerste Heremietkrant van 2017! Over ademlessen, de werking van Citrien, een meditatie voor liefde en nog veel meer.

Nieuwskrant december 2016

Best een persoonlijke, dubbele Kersteditie om het jaar af te ronden… 2016 was wel een intens jaar. We wensen al onze lezers een vruchtbaar en vruchtdragend 2017 toe, met vooral vriendschap – ook voor jezelf!

Nieuwskrant november 2016

Best fijn dat we weer binnen mogen zijn… een kaarsje aansteken en je nieuwe Heremietkrant bekijken! Richard Hereijgers stelt zich voor, een stukje over karmische astrologie, mooie nieuwe manieren om je emoties beter te leren kennen en nog veel meer in deze al bijna winterse editie.

Nieuwskrant oktober 2016

Vijf pagina’s deze keer, over massage en yoni-eieren, over de nieuwe vrouwencirkel, Nicole schrijft over zelfacceptatie…. en natuurlijk mooie plaatjes van paddenstoelen!

Nieuwskrant september 2016

We zijn weer terug van de zomertijd! In de nieuwe editie: een interview met Gert de Gooijer over de stroming in het leven, weer een stukje van Nicole over water en je gevoel; het astrologisch vierkant tussen Saturnus en Neptunus, mooie vacantieplaatjes…. en nog veel meer.

 

Nieuwskrant juli-augustus 2016

In deze dubbeldikke zomereditie vind je een mooi stuk over Aartsengel Rafael (ook een beschermer voor onderweg!), hoe je onderzoek kunt doen naar je ‘voormoeders’, en een meditatie om gemakkelijker met jezelf en met anderen te communiceren. Veel leesplezier en een fijne zomer!

 

Nieuwskrant juni 2016

Een mooi product tegen pijn: FGX Powerstrips. Een stuk over Liefde van Nicole met een oefening, een ervaring met een bloesemremedie en nog veel meer mooie en interessante zaken!

Nieuwskrant mei 2016

Een nieuwe krant van de Heremiet met een nieuwe schrijver: Nicole Geertjens doet mee! En natuurlijk weer mooie stukjes om te lezen: over Pink Fire Azeztuliet, aardekracht, de werking van Cederhout essentiële olie. Veel leesplezier!

 

Nieuwskrant april 2016

Iets later dan de bedoeling was. Een nieuwe Heremietkrant over een energie-reading op de consultendag, de invloed van Lilith (de Zwarte Maan) in de horoscoop, en zoals je gewend bent, allerlei moois om te bekijken op het net!

 

Nieuwskrant maart 2016

Deze keer Brené Brown over kwetsbaarheid, veel mooie en heilzame mantra’s, een uitgebreid artikel over de werking van Paarse Chalceldoon, en nog veel meer leuke weetjes…

 

Nieuwskrant februari 2016

Een gevarieerde krant. Aarden, mooie foto’s, compassie, Arcturians. En geniet van de links naar beelden en muziek.

 

Nieuwskrant Kerst 2015

Hierbij bieden we je weer de dubbeldikke Kersteditie aan van de Heremietkrant, boordevol leuke weetjes, Heremietnieuws, mooie afbeeldingen en een heads-up voor de Midwinterzonnewende natuurlijk!

Nieuwskrant 20 november 2015

Een gezellige krant! Nieuwe workshops met muziek, een recept voor lekkere pepernoten, de steen van de maand: Rookkwarts en natuurlijk weer verschillende thema’s en links om te bekijken en van te genieten.

Nieuwskrant 23 oktober 2015.

met veel informatie over de astrologische effecten van de maansverduistering, aankondigingen van workshops en sessies, mooie Inuit-maskers, en natuurlijk weer veel leuke linkjes.

 

Nieuwskrant september-oktober 2015.

met weer allerlei Heremiet-nieuws, een aankondiging van de Maansverduistering aanstaande zondag, leuke weetjes over het seizoen, bijzondere linkjes, muziek en nog veel meer.

 

Nieuwskrant augustus-september 2015.

Hier kun je de nieuwste Heremietkrant bekijken: chakra-healing met geluid, het waarom van Mariaverering op aardekracht-plaatsen, twee lavendel wierooksoorten en meer mooie dingen om te lezen.

 

Nieuwskrant zomereditie juli-augustus 2015

In deze dubbeldikke editie vind je een interview met de zeepmaakster Ellen Henkelman; een verhaal over Bijvoet en hoe je deze plant gebruiken kunt; een heel aantal leuke links zoals altijd en natuurlijk de update van de gang van zaken bij de Heremiet!

Nieuwskrant 10 juni 2015

Celzouten – Ademwandelingen in juni – nieuwe locatie voor workshops – zomer zonnewende – recept voor fruit-ijsjes – en nog meer leuke dingen

nieuwskrant 12 mei 2015

onze nieuwe webshop – wierook – charoiet – lezing over reïncarnatie – Beltanefeest

nieuwskrant 10 april 2015
even voorstellen: het Buurtkantoor! – een groene explosie – de kracht van maanstenen en hoe je ze herkent – Cheiron in de astrologie

nieuwskrant 14 maart 2015
verhuizing, Saint Germain, aloëhout, en meer …

nieuwskrant 15 februari 2015

overgangseditie, nieuwskrant 16 januari 2015

kersteditie, nieuwskrant, 19 december 2014

nieuwskrant, 21 november 2014

nieuwskrant, 24 oktober 2014

 

Om de twee weken stuurt De Heremiet een nieuwsflits uit. De nieuwsflits bevat de agenda van activiteiten en nieuwtjes uit de winkel.
Je kunt je hierop abonneren via het venster onderin de linkerkolom van deze website of door hier te klikken.

 

Green3