financiering van uitbreiding

door Herman van de Kuit

Ik doe een beroep op ieder die zich betrokken voelt bij De Heremiet. Mijn vraag aan de betrokkenen bij De Heremiet is op drie gebieden.

  • Bekendheid verspreiden van het bestaan van deze mooie plaats en de mogelijkheden daarvan.
  • Nadenken over en rondkijken naar mede-eigenaars van De Heremiet.
  • Voortzetten van de crowdfunding zoals die in februari is gestart om de realisatie van het vegetarische restaurant verder mogelijk te maken en de exploitatie van de eerste anderhalf jaar veilig te stellen.

crowdfunding voor de uitbreiding

Dit is een vervolg op mijn vraag in het voorjaar. De begroting voor de uitbreiding is 60.000 €. In februari heb ik jullie al laten weten dat ik liever 100 mensen vind die mij 600 € lenen dan 1 bank die mij 60.000 € leent. Inmiddels is die laatste mogelijkheid niet meer reëel: banken willen niet meer investeren als ik niet eenderde zelf beschikbaar heb. Al mijn vermogen zit al in winkel en uitbreiding.

De begroting voor de uitbreiding is 60.000 €. Die is bestemd voor inrichting en voor aanvulling van de exploitatie in de eerste anderhalf jaar. Van de begroting is in het voorjaar 10.000 € ingevuld. Het resterende bedrag van 50.000€ is nodig om het vegetarisch-biologisch restaurant in te richten en op te starten, om de bestaande inrichting aan te vullen, de stilteruimte in te richten en de exploitatie voor de eerste anderhalf jaar veilig te stellen.

Eenzesde van de begroting is ingevuld. Ik zoek nog steeds mensen die bereid zijn om aan mij voor De Heremiet een bedrag te lenen (of te doneren). Elk bedrag is welkom, veel kleine beetjes maken een groot bedrag en een groots centrum.
Ben jij één van die mensen of ken jij iemand die één van die mensen zou kunnen zijn: Het gironummer hiervoor is 78.13.34.462 tnv De Heremiet. Wil je meer informatie: herman@heremiet.nl of 0625 583 085.
Jij of degene die je vindt helpen mee om de wereld er wat beter uit te laten zien.

Wil je meer weten over de voordelen van donateur zijn?
Kijk bij de details over donatie.

Wil je meer weten over een lening?
Kijk bij de details over lening.

investeerders op grotere schaal

Misschien ken je mensen die substantieel willen investeren in een bedrijf als De Heremiet (de winkel en/of de uitbreiding). Ik hoef niet de enige eigenaar te zijn, ik ben graag bereid om samen met anderen deze ontwikkeling door te maken. Mocht je iemand kennen die hier mogelijkheden en onteresse in heeft of mocht je zelf die mogelijkheden of interesse hebben, dan hoor of lees ik het graag (herman@heremiet.nl of 0625 583 085).

de beste reklame is mond-op-mond-reklame

Je bent tot hier gekomen met lezen: het kan haast niet anders of je voelt betrokkenheid bij De Heremiet. Daarom vraag ik je om in je kennissenkring te laten weten dat De Heremiet bestaat en wat daar de mogelijkheden zijn. Vertel ze wat je vindt van de winkel. Vertel ze wat de mogelijkheden zijn voor volgen en geven van lessen en trainingen, Vertel ze dat er een rustige plek is waar je van een kop thee kunt genieten.

 

Met jouw hulp zal De Heremiet die mooie en energetisch goede plek blijven die er nu is.

Green3