boeken

De Heremiet heeft een groot assortiment boeken op spiritueel gebied.

In een grote variëteit van stromingen: boeddhisme, taoïsme, hindoeïsme, magie, christendom, antroposofie, islam, sjamanisme, …

En over een grote variëteit aan onderwerpen: voeding, gezondheid, engelen, yoga, chakra’s, wichelroedes, tarot, nieuwe wetenschap, …

En veel meer.

BOEKENTIPS:

DE SAMENLEVING IN 2015

Christoph Gabriël

 

Aartsengel Gabriël belicht in dit boek het vormgeven van een nieuwe maatschappij in de vijfde dimensie. De mens is bezig het afgescheiden zijn te verlaten en een stap te maken naar eenheids bewustzijn. Voor alle maatschappelijke gebieden stelt hij veranderingen voor: financién , gezondheidszorg, opvoeding, ecologie ,enzovoort. We zullen steeds meer diensten gaan uitwisselen en geld zal daarbij geen rol meer spelen. Verbinding met elkaar en de natuur zal weer een belangrijke plaats innemen.

Het begin van een nieuw tijdperk.

———————————————————————————————————–

 

LEEF GROOTS NU

Lars Faber

 

In dit prachtig vormgegeven boek doet Lars Faber een beroep op een ieder om gebruik te maken van je volledige potentieel. Hij geeft vele voorbeelden van mensen die werkelijk alles uit zichzelf hebben gehaald en hun volledige grootsheid hebben bereikt. Krijg weer contact met je bron, kom uit je comfortzone . Vermijd je angsten niet, maar zoek ze op. Kijk de poortwachters aan en ga dan, zonder om te kijken. Durf te dromen, daaruit ontstaan grootse dingen. Aan de hand van acht archetypen toont Lars de ontwikkeling en evolutie van menselijk bewustzijn. Hij roept je op  NU iets moois van je leven te maken en je te verbinden met anderen op hartsniveau.

 

 

SUPERFOODS

David Wolfe

 

Superfoods zijn krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen met een groot vermogen ons lichaam te voeden en te herstellen. In dit mooi geïllustreerde boek geeft David een volledig overzicht van heerlijke plantaardige voedingsproducten zoals goji-bessen, cacaobonen, hennepzaad, spirulina en talloze andere producten. Alle superfoods worden tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten.  Hij beschrijft de kracht van voeding om onszelf en de wereld gezonder te maken.

 

 

KRACHTDIEREN

Jeanne Ruland

 

Krachtdieren zijn spirituele begeleiders uit de dierenwereld. Dit boek geeft uitgebreide informatie over het gedrag, de eigenschappen en de spirituele boodschap van 75 dieren. Daarmee kun je zelf ontdekken wat dat dier je te zeggen heeft. Het gaat om oeroude wijsheid ontleend aan Indiaanse en sjamanistische culturen.Zo kan bijvoorbeeld bewustwording van de helende kracht van de beer ons lichaam sterken en tot rust brengen. Het scherpe oog van de adelaar helpt ons om boven de dingen uit te stijgen, en de wijsheid van de uil begeleidt ons bij het maken van verstandige keuzes.

 

LITTLE GRANDMOTHER

Kiesha Crowther

Het is tijd voor verandering en wij zijn die verandering. Het is tijd te beseffen dat we allemaal behoren tot dezelfde stam die vele kleuren en rassen kent en dat Moeder Aarde ons verbindt. Het is tijd dat we kiezen voor liefde, bewustzijn, saamhorigheid, vertrouwen, eenheid en voor genezing van de aarde. Dat is de boodschap van Kiesha Crowther.
Kiesha, beter bekend als Little Grandmother, ontving al op jonge leeftijd telepathische boodschappen van haar voorouders. Ze is door de ouderen van de Sioux-stam op haar dertigste verkozen tot Hoeder van de Wijsheid om belangrijke informatie met de wereld te delen.
In dit boek vertelt Little Grandmother over haar jeugd, over haar ontmoetingen met dieren en de natuur, over oude wijsheden en over de kansen en mogelijkheden voor de mensheid in deze tijd. Een inspirerend verhaal over hoop, moed, liefde, wijsheid en bewustzijn

 

 

 

 

 

 

Green3