recente gebeurtenissen

 

7-7-2015: Programma bekend Open Week 13 t/m 18 juli

De open week vindt plaats in de (nieuwe tijdelijke) Heremietzaal aan de Rapenlandstraat 22 Eindhoven:

Zaal1 Zaal2

Klik op programma open week 13 t/m 18 juli om het veelzijdige aanbod aan workshops te zien van deze kennismakingsweek in de nieuwe tijdelijke Heremietzaal aan de Rapenlandstraat 22 te Eindhoven. Je bent van harte welkom om kosteloos deel te nemen aan de aangeboden workshops. Wel even aanmelden i.v.m. de organisatie via info@heremiet.nl. Gedurende deze week wordt tussen de workshops door voor thee, koffie en een hapje gezorgd in samenwerking met RealFood Restaurant

unnamed

De open week is een samenwerking van De Heremiet en YanuShewa.
1-7-2015: Beleef De Heremiet tijdens Open Week 13 t/m 18 juli

De week van 13 t/m 18 juli staat in het teken van beleven, ervaren en ontmoeten. Tijdens deze week zijn er gratis workshops te volgen in de nieuwe tijdelijke zaal van De Heremiet aan de Rapenlandstraat 22 te Eindhoven. Van 10:00 tot 22:00 staan de workshopgevers voor je klaar en nemen je mee in één of meer ervaringen op gebied van yoga, ademwerk, klankschaalmeditatie, healings, wierook maken en nog veel meer. Tevens wordt er voor hapjes, thee en koffie gezorgd en is er genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten. Het complete overzicht van workshops wordt één dezer dagen bekend gemaakt via de nieuwsflits en op facebook. Hou je het in de gaten? We kijken er naar uit je weer te ontvangen en er samen een mooie week van te maken.

 

26-6-2015: Verslag bezoek droomlocatie

De bezichtiging van onze droomlocatie is zeer prettig verlopen. de gesprekken waren ook positief. Aan de locatie moet nog wel het één en ander gebeuren en dat kan even duren. Maar over twee weken is er een vervolgafspraak waarin we elkaar beter zullen leren kennen en het meer zal gaan over wat we van plan zijn.
We laten je weten wanneer het vervolg gesprek is. En dank voor alle steun tot zo ver!

 

25-6-2015: Vervolggesprek droomlocatie vrijdag 26 juni 17:00u

Droom jij ook van die mooie locatie voor De Heremiet, dan ben je uitgenodigd om thuis of waar je ook bent, een kaarsje voor ons te branden, te mediteren, affirmeren, intenties in het universum te zenden voor de voorspoed. Want vrijdagmiddag om 17:00 uur, morgen dus, is de volgende ontmoeting met de droomlocatie.

Herman en Rita gaan de locatie van binnen en van buiten bekijken. We zullen dan hopelijk meer informatie krijgen over de locatie en ook over het verloop en de stand van zaken.

Het gesprek is vorige week goed en zeer positief verlopen. Echter is er nog geen beslissing genomen. We zullen nog even geduld moeten hebben. Zaadjes zijn succesvol gepland en worden nu goed verzorgd. Mede met jullie attentie en aandacht! Herman heeft heel duidelijk gevoeld dat we met z’n allen licht, energie en liefde en meer gestuurd hebben vorige week.

Wordt vervolgd…. !

 

19-6-2015: Verloop gesprek met droomlocatie

Het was een mooi en warm gesprek, waar we tevreden mee zijn. Beide partijen werden enthousiast over zowel de toekomstplannen en mogelijkheden, als over het verleden, onze achtergrond en vooral wie wij zijn en wat wij brengen. Volgende week vindt een vervolggesprek plaats…. Dus nog steeds is al jullie steun in licht, liefde en heldere intenties van harte welkom. Wordt vervolgd…

 

18-6-2015: Gesprek met droomlocatie als nieuw thuis voor De Heremiet

Straks om 11:00 uur vindt een gesprek plaats tussen De Heremiet en de droomplek in Stratum. De Heremiet zou DOLgraag die plek toegewezen krijgen om zich in te vestigen als vaste nieuwe plek in het groen, dicht bij de stad.

Het is een plek die helemaal past bij wat wij zien als droomplek voor De Heremiet. Er is een kruidentuin tegenover, het zit midden in het groen, het is een oase van rust aan de rand van de stad,  enz, enz.

Kortom, we vragen je steun in licht, liefde en heldere intenties voor deze plek als nieuw thuis voor De Heremiet, zodat De Heremiet jouw pad en dat van vele anderen weer kan verlichten.

Stuur om 11:00 uur je licht en liefde naar die plek of brand een kaarsje voor ons. We houden je op te hoogte…

 

16-6-2015: Afgelopen weekend Yoga Festival Eindhoven.

Het was het eerste yogafestival in Eindhoven. De Heremiet was er bij en heeft genoten van de sfeer, de mensen en alle mooie ontmoetingen. Op deze link een bericht van Studio040 over het festival.

 

De Heremiet op Yoga Festival Eindhoven

Zaterdag 13 en zondag 14 juni staan we op het Yoga Festival Eindhoven in het Stadswandelpark. Kom gezellig langs bij onze stand. Je vindt hier o.a. beelden, wierook, zeep, oliën, handgemaakte sieraden, meditatie- en yogakussens. Of je komt voor een goed gesprek. Meer info over Yoga Festival Eindhoven zie www.yogafestivaleindhoven.nl.
10685498_807897655915656_2874360515305059778_n


De Heremiet online!

De online shop van De Heremiet is online!

In onze webshop kun je terecht voor wierook, oliën, zeep, meditatiekussens, remedies, celzouten, thee, kristallen, beelden en boeken. In de loop van de tijd zal ons assortiment zich verder uitbreiden. Neem eens een kijkje op www.shaktishop.nl .

 

De Heremiet gestopt in de Bergstraat. Tijdelijke locatie: Buurtkantoor Doornakkers

Bij Buurtkantoor Doornakkers heeft De Heremiet een tijdelijk onderkomen gevonden. Adres: Bloemfonteinstraat 62, ingang Paul Krugerlaan.

Van hieruit worden weer de vertrouwde lezingen en activiteiten georganiseerd. Tevens is dit een plek om te ontmoeten. Je bent van harte welkom om aan de blauwe tafel aan te schuiven voor rust of een leuke ontmoeting.

In de drukte van het opruimen en inpakken hebben we de website niet degelijk kunnen bijhouden. Hier wordt nu weer aan gewerkt. Onze excuses hiervoor.

 

 

Green3