Tantra dag voor beginners

workshop met Nadia Houben

Aanraken en aangeraakt worden

Bij deze zou ik jullie willen uitnodigen voor mijn volgende tantra – dag in Eindhoven. Dit keer een dagje voor beginners met als rode draad aanraken en aangeraakt worden. Vrij voelen in verbinding met jezelf en met anderen. Om samen hierin onze tijd te nemen. Genieten van het verlangen wat we voelen. Wat voelen we ‘echt’, op welk moment en dit willen en durven onderzoeken in jezelf.
Belangrijk voor mij is, dat ik de veiligheid aan wil bieden in dit ‘durven’ onderzoeken. Veiligheid, eigen grenzen kunnen en durven aangeven zal ik dan ook belichten in mijn workshops. Binnen deze veiligheid kan het interessant zijn om te onderzoeken wat jij in deze dag wel en niet wil delen met een partner, een partner op dat moment.
Omdat we deze dag willen invullen met mensen die van tantra willen proeven, is er de uitnodiging om de kledij aan te houden, eventueel enkel bovenkleding verwijderen.
Ik zie uit naar jullie komst om er samen een intense liefdevolle dag van te maken!

Kom en beleef, voel, geniet..

zaterdag 15 sep van 14:00 – 22:00 u, open vanaf 13:45 u
– deelname 75,00 € –

meer info: Facebook profiel: Nadia Houben Lanaken
inschrijven via: sameninverbinding@gmail.com

locatie: Begoniastraat 15 Eindhoven

, , , ,

Comments are closed.

Green3