De Heremiet gaat stoppen op de Bergstraat

Op  17 november hebben we besloten om “operatie Vuurvogel” te starten:
De  Heremiet gaat stoppen op de Bergstraat, maakt ergens in de nabije toekomst een doorstart en gaat in de overgangsperiode “underground”.

Dit is het eerste van een serie blog-artikelen waarin we jullie op de hoogte brengen hoe het gaat.

 

Aan de klanten van De Heremiet,

Met pijn in mijn hart laat ik jullie weten dat we op de huidige plek gaan stoppen met De Heremiet. Dit centrum voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid, inclusief de spirituele winkel, is ondanks de gezamenlijke inspanningen van vele betrokken mensen in de huidige vorm financieel niet haalbaar. Op Bergstraat 36B en Grote Berg 28 sluiten per 1 januari de deuren.

We gaan nu een periode tegemoet waarin het centrum inclusief de winkel wordt afgebouwd. Vanaf 24 november tot 1 januari zullen we andere openingstijden hebben: we zullen open zijn van dinsdag t/m zaterdag, elke dag van 12:00 – 17:00 u. Op 25 november zullen we beginnen met uitverkoop. Alle artikelen in de winkel gaan met 30% korting (vanaf 9 december met 50% korting) over de toonbank (uitgezonderd de wierook).
Ik wil ieder vragen ons te helpen door op zoveel mogelijk manieren aan zoveel mogelijk mensen te laten weten dat er hier een uitverkoop gaat starten.

Er is ook een duidelijk lichtpunt. Hier gaat het centrum in deze vorm stoppen, maar ik ga aan de slag om opnieuw te beginnen. Met alle opgedane ervaring en inzicht wil ik De Heremiet in samenwerking met anderen opnieuw vorm geven en opbouwen. Ergens anders waar de omstandigheden veel gunstiger zijn dan hier.

In de komende tijd zullen we jullie door middel van berichten op de website op de hoogte houden van de vorderingen. Mocht je op dit moment vragen hebben, mail ze dan naar info@heremiet.nl of bel 040 244 7714.

Met hartelijke groeten,
Herman van de Kuit.

7 Responses to De Heremiet gaat stoppen op de Bergstraat

 1. T. de Hoog-Kuilman 03/12/2014 at 08:30 #

  Hallo Herman,
  Jammer, dat het zo moet gaan, maar blij dat er och weer een doorstart komt. Ik ging heel graag naar de lezingen en workshops, Wil altijd verder gaan en weer nieuwe inzichten krijgen op dit terrein. Heel veel sterkte met het nieuwe project. Groetjes Titia de Hoog-Kuilman.

 2. Roger Boonen 03/12/2014 at 11:47 #

  Veel succes enerzijds met de afbouw, maar vooral met de opstart van jullie nieuwe zaak. Ik kijk er met veel belangstelling naar uit !

 3. Marianne Cox 03/12/2014 at 12:37 #

  Goedemiddag Herman,

  Misschien is dit dan het moment om jou en de anderen die met jou meedenken veel succes te wensen en ik hoop je weer te zien (nadat ik dinsdag de 9de nog ben geweest om consulten te geven) op een nieuwe locatie.

  Heel veel groeten en ik hoop dat 2015 alles brengt waar je op hoopt.

  Groetjes,

  Marianne Cox

 4. Trees Muijlaert 17/12/2014 at 11:39 #

  Heel veel liefs en sterkte!
  Trees

 5. susanne 30/12/2014 at 19:25 #

  hoi Herman, met spijt las ik dat je gaat sluiten op de bergstraat. ik kwam er dan wel niet zo vaak, maar het is altijd een destination” als ik vanuit Canada (waar ik woon) een bezoek aan nl bring. ik hoop dat je een geode doorstart hebt en ik wordt graag op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen,……success voor de toekomst

 6. Gertrude Beneken-Erkelens. 31/12/2014 at 10:51 #

  Allereerst heel veel dank voor de afgelopen jaren. Heel veel succes met het vinden van een betaalbare locatie en de opstart van een nieuwe formule. daar is veel moed voor nodig en ik wens jullie alle goeds voor een bijzondere toekomst, waarin jullie veel plezier en inspiratie uit kunnen putten uit deze nieuwe uitdaging.
  HARTe groet, Gertrude.

 7. Hein 31/12/2014 at 12:35 #

  Heeel erg jammer, na al die jaren.

  Maar wel heel veel succes met het maken en realiseren van de nieuwe plannen en hopelijk tot snel 🙂

Green3