WOMANSHEART – vrouwencirkel; voedend, verbindend, vrij

workshops met Josette Pijnenborg

Thema van deze keer: “Be you (tiful)” (ontspanning – in contact – zelfbewust – vrij)

Dat is de vrouwencirkel. Een plek waar we ons voeden, helen, en elkaar werkelijk zien en horen. Waar we lachen, huilen, of misschien wel schreeuwen, en waar we elkaar niet veroordelen.

Waar we mogen voelen wat er gevoeld wil worden, en waar we dit er metzelfliefde en compassie laten zijn. WHATEVER ARISES, LOVE THAT…  Omdat we weten dat wat zich aandient, er is om in het licht te mogen komen. Om gezien en erkend te worden, en geheeld.

Waar we thuiskomen in ons lichaam, bij onszelf, en bij onze vrouwelijke essentie. Waar we verbinding maken met elkaar, op de diepere laag van vrouwzijn. Waar we voelen dat we elkaars zusters zijn, elkaars dochters, elkaars moeders. Waar vanuit deze liefde en oordeelloosheid nieuwe manieren ontstaan om te zijn. Met meer enmeer ruimte om te stromen en te stralen.

Wat kun je verwachten? Adem, delen, stilte, bewegen, dans, meditatie, delen…. . Elke avond is weer nét anders, afhankelijk van de groep en geïnspireerd door wat zich aandient.

Dus……WEES WELKOM, met alles wat je bij je draagt, met alles dat je bent.

Het is een cadeau om jezelf deze ontspanning, deze vrijheid te geven. En om de sisterhood te ervaren. Want er is zó veel herkenning…. ♥

donderdag 13 okt van 19:30 – 22:15 u, open vanaf 19:15 u
– deelname 17,50 € per workshop –

meer info: 0610 376 884
inschrijven via: womansheart.nl@gmail.com

locatie: Begoniastraat 15

, , ,

Comments are closed.

Green3