uitbreiding

De Heremiet is aan het uitbreiden van een spirituele winkel naar een spiritueel centrum. Achter de winkel zijn nu een workshopruimte, een behandelkamer en een spreekkamer. Op korte termijn komen hier een vegetarisch-biologisch restaurant en een stilteruimte bij. Van het restaurant is de theehoek al geopend.

In de workshopruimte worden trainingen gegeven en lezingen georganiseerd. De behandelkamer en spreekkamer zijn bestemd voor therapeuten, healers en anderen, die sessies houden of geven. De zaal is ong 80 m2 (70 zitplaatsen en 18 ligplaatsen). De behandelkamer is 15 m2 (geschikt voor liggende consulten) en de spreekkamer is 7 m2 (geschikt voor zittende consulten).
Deze ruimtes zijn beschikbaar voor huur door anderen die activiteiten op spiritueel gebied willen organiseren.

Het (lunch)restaurant zal een kleine, dagelijks wisselende kaart hebben met vegetarische biologische gerechten. Hierin wordt rekening gehouden met mensen die geen of weinig koemelk, suiker en/of gluten eten.
Verder zal het restaurant een loungeruimte hebben, ingericht als theetuin.

De stilteruimte is toegankelijk voor ieder die de stilte in zichzelf wil ontmoeten.

Het bijzondere aan de uitbreidingsplannen is de balans tussen de verschillende onderdelen waaruit het bestaat. De winkel, workshopruimte en restaurant met theetuin zijn daarin alle drie ongeveer even groot qua oppervlakte maar vooral ook wat betreft belangrijkheid binnen het geheel. En een goede balans is binnen de spirituele wereld een wezenlijk gegeven.

Green3