de periode van 10 t/m 29 jan

deze keer geen beetje details van de periode van 10 t/m 29 jan

– – – – – – –  in de nieuwsflits van 29 jan  – – – – – – –

Deze keer geen aantekeningen gemaakt over op reis zijn. We zijn druk bezig geweest met opruimen. De kamer die wij de wierookkamer noemen, waar we de voorraad bewaren van de groothandel, was een zooitje. We hebben alles in die kamer opgeruimd. Daarvoor was nodig dat we heldere beslissingen namen over wat we blijven doen en wat we afstoten. Wat willen we in de wierookgroothandel en in de webshop blijven verkopen? Die wierook waar we volledig achter kunnen staan, hoge kwaliteit, goed geproduceerd.

De opruiming van de wierookkamer leverde zowel in huis als in ons hoofd en gevoel weer ruimte. Nevenverschijnsel van de acties in de wierookkamer is dat we ook een bergruimte, onze eigen wierook en onze verzameling edelstenen hebben opgeruimd.
Bij al deze opruimacties zijn we eigen oud zeer tegengekomen, waarvan we ook veel hebben opgeruimd.

Naast onze voorbereidingen voor vertrek naar een nieuwe plaats hebben we gezocht naar een huis met zaal, maar in deze periode hebben we niets gevonden in de buurt van Eindhoven.

Zo veel als we in huis, opslag en in onszelf hebben bereikt, zo weinig is er gebeurd in het vinden van een nieuwe locatie. Maar mijn intuïtie zegt me dat die nieuwe locatie vast wel komt als wij er klaar voor zijn, en daarin zijn we veel opgeschoten.

Green3