medium consult en I-opener gesprek

kennismakingsconsult door Diana van den Biggelaar

Heb je vragen over jezelf of aan een overleden dierbare?

Bij een medium consult kom je voor een overleden dierbare. Misschien heb je geen afscheid van iemand kunnen nemen, zijn er dingen die niet uitgesproken zijn of ben je gewoon benieuwd hoe het is met diegene. Onze dierbaren kunnen ons tekens, troost en antwoorden geven. Ze laten op hun eigen persoonlijke manier aan je weten om wie het gaat. Dit kan door typisch uiterlijke kenmerken, karaktereigenschappen, gedeelde herinneringen of de manier waarop diegene overleden is. De boodschappen die je ontvangt zijn vaak heel persoonlijk en liefdevol.

Bij een I-opener gesprek kom je voor jezelf en gaan we in op de vragen en thema’s die op dat moment bij jou spelen.

Vaak zoek je antwoorden en oplossingen buiten jezelf, terwijl ze juist al in je aanwezig zijn. Je ziet ze alleen niet of komt er niet bij.

Door op een andere manier naar jezelf en je uitdagingen te kijken en er anders, bewuster mee om te gaan, kan er al veel veranderen. Ik wil je graag begeleiden bij het vinden van jouw antwoorden.

dinsdag 16 feb van 10:00 – 16:00 u
– 12,50 € per half uur –

meer info: puurdiana@live.nl
inschrijven via: info@heremiet.nl

locatie: St.Gerarduslaan 47

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. consultdag bij De Heremiet | De Heremiet - 06/02/2016

    […] Je kunt bij één of meerdere consultgevers terecht na het maken van een afspraak. Deze dag zullen Diana van den Biggelaar, Nicole Geertjens en Marianne Cox beschikbaar zijn om je verder te […]

Green3