Lezing over Het Kennis Boek, voor nu en de Gouden Tijd

workshop met Liesbeth de Groot

Het Kennis Boek, Het Gouden Boek van De Gouden Tijd

Mens en planeet zijn op weg naar een nieuw tijdperk waar vrede en liefde kernwaarden zijn: De Gouden Tijd. Het Kennis Boek is een uit kosmische lagen afkomstig boek dat helpt om ons op deze tijd voor te bereiden. Immers, voor het binnengaan van de GoudenTijd is het nodig dat we onze evolutie completeren. Deze universele spirituele gids vergemakkelijkt onze innerlijke weg.

Het Kennis Boek versnelt onze ontwikkeling om te komen tot een universeel bewustzijn en eenwording met ons Zuivere Zelf, onze Essentie.

Bijzondere technieken in het boek scannen ons bewustzijn, begeleiden en beschermen ons. Zowel geestelijk als lichamelijk worden we sterker. Negativiteit maakt plaats voor liefde, respect en acceptatie. Hoe is dit mogelijk vraag je je misschien af.

Al lezende wordt energie in je lichaam opgenomen. Deze energie is afkomstig uit de Omega 19e evolutie- en bewustzijnsdimensie. De zuiverende kracht helpt je om je persoonlijke evolutie te voltooien. En hiermee raken we de kern van Het Kennis Boek: het completeren van je evolutie, leven als een Zuiver Mens en herkennen wat je missie is in dit leven. 

zaterdag 22 okt van 10:00 – 11:15 u, open vanaf 9:45 u
– deelname gratis –

meer info: www.hetkennisboek.nl
inschrijven via: liesbethdegroot@outlook.com

locatie: Begoniastraat 15

, , , ,

Comments are closed.

Green3