Karma: van oorzaak naar oplossing

lezing door Stichting I.S.I.S.

Hoe kom ik aan mijn karakter, hoe kom ik er vanaf? 

Waarom heb ik zo veel tegenslag en ongeluk? Hoe ga ik daarmee om en wat kan ik eraan doen om dat te voorkomen? Waarom gaat het andere mensen juist voor de wind? Waarom worden mensen ziek? Waarom gebeuren er rampen, zijn er epidemieën en oorlogen? Het begrip karma is in onze westerse maatschappij al aardig ingeburgerd: ‘Het is je karma’, ‘Dat is goed karma’ en ‘Dat is slecht karma’. Het aantal waaromvragen laat zien dat ons begrip van karma nog in de kinderschoenen staat. Door werkelijk begrip van karma, de wet van oorzaak en gevolg, veranderen je leven en de wereld. Je weet steeds beter hoe je problemen kunt overwinnen en de wereld kunt veranderen.

Verander je leven en de wereld, en bezoek de lezing over ‘Karma: van oorzaak naar oplossing Hoe kom ik aan mijn karakter, hoe kom ik er vanaf?’

zondag 14 sep van 14:00 – 16:30 u, open vanaf 13:30 u
– entree gratis –

,

Comments are closed.

Green3