diep bewustzijn door ademen

serie van 3 workshops met Herman van de Kuit

in adem intensief bezig zijn met jezelf en met de ander

In een serie van drie dagworkshops leren we de bewustzijnstoestand die ontstaat bij langdurig diep ademen kennen, vertrouwen en waarderen.

We doen elke workshop in koppels. Deze worden in de workshop samengesteld, het is niet noodzakelijk dat je met twee inschrijft. In elke workshop doen we twee ademsessies, ieder doet een keer een sessie en ieder helpt een keer de ander bij het doen van een sessie. Dat betekent dat je een tijdje intensief met jezelf bezig bent en een tijdje intensief met de ander bezig bent. Dit geeft een mooie balans.
Je zult in een diepgaand en vriendelijk proces in jezelf onvermoede gebieden tegenkomen, oude remmingen oplossen en, vooral, diepe rust en vrede vinden. Oefeningen vooraf en na afloop zullen het proces ondersteunen.
De effecten van deze workshop hebben een duurzaam karakter. 

Voor het doen van deze workshop is het nodig dat je minstens de lessenserie ‘ademen is fijn, en gezond’ gevolgd hebt of 3 ademsessies gedaan hebt.
De workshops zullen minstens 4 en hoogstens 8 deelnemers hebben. De workshops hebben een opbouw in de serie en kunnen daarom niet afzonderlijk gevolgd worden.

zaterdagen 19 mei en 9 juni en zondag 1 juli
steeds van 9:30 – 16:30 u, open vanaf 9:15 u
– deelname 125,00 € voor de serie workshops –

inschrijven en info bij: info@heremiet.nl

locatie: Begoniastraat 15

, , , , ,

Comments are closed.

Green3