de periode van 11 t/m 23 feb

geen beetje details in de periode van 11 t/m 23 feb

– – – – – – –  in de nieuwsflits van 23 feb  – – – – – – –

We krijgen vragen: wat als jullie in de zomer nog niet iets nieuws hebben? Ik heb er alle vertrouwen in dat we op tijd iets nieuws vinden en dat alles door kan gaan zoals onze klanten van ons gewend zijn. Maar ik ben ook genoeg projectmanager om plan B te willen hebben: zo nodig hebben we aantrekkelijke alternatieven om verder te kunnen gaan.

We beginnen het punt te naderen dat we er materieel klaar voor zijn om iets nieuws te gaan inrichten. Onze opruimlust begint grote open plekken in huis te produceren.
Rita en ik komen ook steeds dichter bij elkaar in onze ideeën over wat er te gebeuren staat.

In het centrum zal ontmoeting en ontwikkeling centraal staan. De winkel zal niet meer terugkomen, hoogstens een bescheiden verkooppunt voor zaken als meditatiematjes, -kussens e.d. Enige uitzondering is de verkoop van wierook, daar hebben we een groothandel in en ik heb persoonlijk iets met wierook.

Maar waar het werkelijk om gaat is een sfeer creëren waarin mensen op een plezierige en veilige manier ontwikkeling van bewustzijn kunnen doen en zelfonderzoek. Dat doen we door een gebouw met inrichting, door de manier waarop we met mensen om gaan en door de manier waarop ons bedrijf functioneert.

Dat betekent onder andere dat we niet zonder meer meegaan met de hectiek van altijd bereikbaar zijn en dat we niet zonder meer gebruik maken van al die media die de media-giganten ons steeds weer opnieuw voorschotelen.
Net zoals het niet nodig is om materieel eindeloos te consumeren en het wat dat betreft wel wat minder kan, zo is het ook niet nodig om eindeloos informatie te consumeren, wat dat betreft kan het heel wat minder.

En persoonlijk denk ik ook dat het veel gezonder is om bescheiden om te gaan met digitale contacten en meer aandacht te besteden aan contacten in het werkelijke leven.

Green3