allergieën en auto-immuunziektes

lezing door Leo van der Zijde

aan je gezondheid werken met lichaamseigen hormonen

De gezondheid van de Nederlander gaat in een rap tempo achteruit. Bijna de helft van de Nederlandse bevolking lijdt aan een chronische ziekte. In 1988 had de Nederlander gemiddeld in zijn leven 16 ziektejaren. Dit is 20 jaar later opgelopen tot 25 ziektejaren.

Er zijn meerdere manieren om te kijken naar Gezond zijn en Gezond blijven. Ook zijn er meerdere  ingangen om dit thema te benaderen! Wij hebben Leo van de Zijde gevraagd om zijn benadering van dit thema in vijf lezingen aan onze klanten uit te leggen. Leo is een Eindhovenaar en al lange tijd een zeer bevlogen spreker over dit onderwerp. Hij schreef verschillende boeken en geeft lezingen door heel het land. Zijn benadering is vooral vanuit de hormonale hoek en daarmee samenhangend het circadiaanseritme. Hij laat zich inspireren door o.a. de kennis en wetenschappelijke studies  uit America, waar de verkoop van lichaamseigen hormonen vrij is en al een lange tijd veel worden toegediend. 

woensdag 18 nov van 20:00 – 22:00 u, open vanaf 19:30 u
– entree 10,00 €  –

inschrijven en info bij: info@heremiet.nl

locatie: Buurtkantoor

, , , ,

One Response to allergieën en auto-immuunziektes

 1. Thom van Rooij 31/10/2015 at 20:01 #

  Mijn kleindochter heeft het Barraquer-Simons syndroom. Dit is een zeldzame auto-imuunziekte die op dit moment maar zo’n 20 mensen over heel de wereld hebben. (Het is een vorm van progressieve partiële lipodistrofie Het vet in het gezicht, nek, schouders en armen wordt afgebroken en komt niet meer terug).
  Verwacht u dat dit met lichaamseigen hormonen te genezen dan wel positief te beïnvloeden is?

  Bij voorbaat dank voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Thom van Rooij

Green3